Başkanımız Şahiner, spora destek vermeye devam ediyor

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, spora ve sporculara vermiş olduğu önemle her zaman dikkat çekti. Sungurlu Belediye Spor bayan voleybol takımının taleplerini geri çevirmeyerek malzeme desteğinde bulundu.
15-25 Ekim tarihleri arasında Çorum’da düzenlenecek olan Cumhuriyet kupası Voleybol turnuvasına katılan Sungurlu Belediye Spor bayan voleybol takımına başarılar dileyen Başkanımız Abdulkadir Şahiner,”Sporla uğraşan çocuklarımız, gençlerimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeter ki onlar başarıdan başarıya koşsunlar. Kendilerine ve ilçemize değer katmaya devam etsinler. Turnuvada kızlarımıza başarılar diliyorum.” Diye konuştu.
Genç sporcuların formalarını Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce teslim ederken, hepsine başarılar dileyerek sporla uğraştıkları için tebrik etti.14

Önceki Sungurlu Belediyesi’nden Barış Pınarı Harekatına Dualarla Destek